#102 Error when saving album settings from the settings tab

Suljettu
2 vuotta sitten avasi aheathershaw · 2 kommenttia

When you edit an album’s settings within the Settings tab of the album itself, you get an error.

Changing the album through the album’s edit screen works fine.

When you edit an album’s settings within the Settings tab of the album itself, you get an error. Changing the album through the album’s edit screen works fine.
aheathershaw itse otti tämän käsittelyyn 2 vuotta sitten
aheathershaw added the
bug
label 2 vuotta sitten
aheathershaw kommentoi 2 vuotta sitten
Omistaja

This is due to the validation added in #58, allowing albums with the same name to exist under different parents.

The settings tab does not have the “parent” field that the Edit screen does, so it causes an undefined index trying to access the field’s value.

The validation needs to use the album’s current parent when this field is not present in the data.

This is due to the validation added in #58, allowing albums with the same name to exist under different parents. The settings tab does not have the “parent” field that the Edit screen does, so it causes an undefined index trying to access the field’s value. The validation needs to use the album’s current parent when this field is not present in the data.
aheathershaw lisäsi tämän merkkipaaluun (poistettu) 2 vuotta sitten
aheathershaw kommentoi 1 vuosi sitten
Omistaja

This is also present in Cloud, needs fixing in 2.2.0 and merging across.

This is also present in Cloud, needs fixing in 2.2.0 and merging across.
aheathershaw modified the milestone from (poistettu) to Version 2.2.0-beta.1 1 vuosi sitten
aheathershaw added the
wip
label 1 vuosi sitten
aheathershaw removed the
wip
label 1 vuosi sitten
aheathershaw sulki tämän ongelman 1 vuosi sitten
Sign in to join this conversation.
Ei merkkipaalua
Ei käsittelijää
1 osallistujaa
Ilmoitukset
Määräpäivä

Määräpäivää ei asetettu.

Riippuvuudet

This issue currently doesn't have any dependencies.

Ladataan…
Sisältöä ei vielä ole.